Organizatori

După succesul înregistrat anul trecut, când peste 4.000 de spectatori au participat la prima ediție, organizatorii evenimentului Karpatia Horse Trials – Fundația Cantacuzino Florești și Asociația Ecvestră HipoHouse – se simt încurajați să continue acest proiect și să înscrie pe harta timpului liber un eveniment de prestigiu și prestanță.

Fundația Cantacuzino Florești

Fundatia Cantacuzino Floresti

Domeniul Cantacuzino din Floreşti este în prezent în posesia Fundației Cantacuzino Florești care dorește să-i redea strălucirea de altădată şi să-l transforme într-o destinație a evenimentelor speciale, unice în România.

Un prim pas a fost făcut în 2014, când Fundația a inițiat un eveniment demn de spaţiul său nobil – Karpatia Horse Trials.

Interesul pentru îmbunătăţirile semnificative pe Domeniu continuă, anul acesta Fundația Cantacuzino Florești organizând și un concurs de idei destinat exclusiv arhitecților sau birourilor de profil, cu scopul selectării celor mai bune propuneri de intervenție pentru restaurarea, punerea în valoare şi refuncționalizarea Palatului „Micul Trianon”. Câștigătorii concursului de arhitectură vor fi anunțați la finalul Karpatia Horse Trails 2015.

Asociația ecvestră HipoHouse

Asociatia Hipohouse - Cross Country Farm

Asociația ecvestră HipoHouse este deținută de Mihnea Vîrgolici, directorul evenimentului, care de mai bine de zece ani și-a transformat pasiunea într-un stil de viață: s-a mutat lângă Sighișoara, în Prod, unde, la Cross-Country Farm, organizează Transilvania Horse Show, cel mai cunoscut concurs hipic internațional din România ajuns deja la a cincea ediție. Indiferent de anotimp, Cross-Country Farm oferӑ și diferite programe ecvestre atât pentru cei care doresc să se cunoască tainele călăriei cȃt și pentru cӑlareți experimentați.

Mihnea este implicat trup și suflet și în organizarea Karpatia Horse Trials, prin care își dorește să confere o amploare mai mare echitației în România și să facă din acest sport elegant, încă de nișă în țara noastră, o activitate de prim interes.